VadeVi
La DO Montsant se’n va de gira per escoles d’hostaleria i sommelieria

La Denominació d’Origen Montsant vol donar a conèixer les singularitat del territori i els seus vins a estudiants i amb aquest objectiu, inicia aquest mes de gener una gira per escoles d’hostaleria i sommelieria de Catalunya.

Serà una sèrie de tastos formatius que s’emmarquen dins dels actes de celebració del seu 20è aniversari; un exercici de divulgació fonamental per tal d’apropar-se als professionals del futur i formar-los perquè tinguin una concepció completa i correcta de què és i com es treballa en aquesta DO.

La gira comença aquest proper dijous 27 de gener a l’ESHOB, l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, amb un tast de zonificació per als estudiants del diploma de sommelier. Durant el mes de febrer, els vins Montsant arribaran també a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de la UB (CETT) i a l’Escola Joviat de Manresa, també per a estudiants de sommelieria.

Durant el mes de març, els vins Montsant seran presentats als estudiants de Direcció de Serveis de Restauració del CETT així com, de nou, a estudiants de sommelieria d’ESHOB i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. I a finals de mes arribaran a Girona de la mà de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de la ciutat.

D’entrada està previst que la gira acabi el mes de maig a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, tot i que la DO Montsant encara treballa amb altres escoles del sector per mirar d’apropar-se al màxim nombre d’alumnes possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa