VadeVi
El Masroig Vi Solidari arriba amb 2.600 ampolles per lluitar contra el càncer infantil
  • CA
El Masroig Vi Solidari

!–akiadsense–>

La vuitena edició d’El Masroig Vi Solidari se celebrarà aquest dissabte, 2 de juny. Els cellers participants oferiran 2.600 ampolles de vi, que es vendran a 10 euros la unitat durant la celebració de la fira, amb l’objectiu de recaptar fons que es destinaran a l’Obra Social Sant Joan de Déu per a la recerca en càncer infantil.

En aquesta edició, Teatre Bravium de Reus és l’entitat que apadrina la iniciativa, juntament amb la cantant i compositora Montse Castellà i la comunicadora Montse Llussà.

Les novetats passen per l’ampliació del nombre d’escoles participants en el disseny de l’etiqueta i el sorteig d’entrades a Port Aventura entre els nens i nenes que han dibuixat les etiquetes del vi solidari d’aquesta edició; així com la presència a la fira d’una DO convidada, Jerez-Xérès-Sherry.

A més, es podrà assistir a una xerrada amb representants de l’Obra Social Sant Joan de Deu.

Per a aquells qui no puguin assistir-hi, hi haurà ampolles disponibles per comprar on-line a través d’aquests tres portals web: www.vilaviniteca.es/shop www.enterwine.com www.totvi.com

El Masroig Vi Solidari

És una iniciativa que neix l’any 2011 fruit de la implicació de set cellers del Masroig de la DO Montsant, que decideixen unir part de la seva producció per elaborar una sèrie d’ampolles solidàries, enguany 2.600, que es posen a la venda dins el marc de la Fira del Vi Solidari. Actualment continuen en el projecte cinc dels set cellers inicials que són Orto Vins, Celler Masroig, Cellers Can Blau, Coca i Fitó, i Dit Celler. En les set edicions anteriors, la iniciativa ja ha aportat més de 150.000 euros per seguir avançant cap a teràpies personalitzades pels nens que pateixen càncer i que no han respost als tractaments estàndard.

Etiqueta Vi Solidari 2018

Aquest any, trenta-una escoles, amb 2.900 alumnes han participat en la il·lustració de les etiquetes seguint la idea plantejada el 2013 des de l’estudi gràfic Atipus. Els nens de les escoles del Priorat, de la Ribera d’Ebre, de la Terra Alta i del Col·legi Sant Pau de Reus han estat els encarregats de pintar-les. L’objectiu és implicar-los i sensibilitzar-los en els valors de la solidaritat, la comprensió, l’esperança i la il·lusió.

Les padrines Montse Castellà i Montse Llussà i l’entitat que apadrina Bravium Teatre de Reus també han il·lustrat les etiquetes de l’edició 2018.

En el dibuix de les etiquetes també hi han col·laborat les artistes Marga Cruz i Anna Albert.“>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa