VadeVi
Moda, il·lustració i vi es donen la mà  a la nova anyada de Traca i Mocador
  • CA
Brad Fisher, Josep Borràs i Oriol Elcacho amb la nova anyada de Traca i Mocador | Mas de les Vinyes

!--akiadsense-->

Després d’iniciar aquest projecte en comú l’any 2013, i fruit de la seva amistat i de l’amor pel vi, Oriol Elcaho i Josep Borràs han presentat la nova anyada de Traca i Mocador, el segon que el celler Mas de les Vinyes treu al mercat amb aquest segell.

Després de 6 mesos en bóta de roure francès, aquest vi negre del Montsant és fruit d’una anyada calurosa i una inusual baixa pluviometria.

La novetat d’aquest any és l’etiqueta que l’ha creat l’il·lustrador de Nova York, Brad Fisher que l’ha feta d’acord amb la filosofia dels creadors d’aquest vi: “És fàcil de beure, carregat d’humor i senzillesa, però també d’elegància i matisos. Un vi jove, que no novell i que resumeix l’essencial de la maduresa, riquesa i complexitat d’una terra i un clima somiat per elaborar grans vins”.

En aquesta ocasió s’han utilitzat quatre varietats, garnatxa, cabernet sauvignon, merlot i sirà.

Què tenen en comú el món del vi i món de la moda?

En Josep i l’Oriol no sabien ben bé que respondre l’estiu de 2013 quan es van reunir a Mas de les Vinyes a Cabacés. Retrobar una amistat perduda per camins professionals ben diversos no és fàcil, diuen.

Josep Borràs es dedica a fer vi des que el seu pare va decidir reactivar una terra amb un passat vitivinícola amb més de 70 anys. Oriol Elcacho, es va convertir en un dels models mamb més reconeixement internacional, sent la imatge de firmes de prestigi com Emidio Tucci o Ralph Laurent.

Aquell dos amics que per qüestions de feina no es veien massa, van començar a reunir-se periòdicament i d’alguna manera es van redescobrir, sempre amb un fil conductor que era el vi.

L’Oriol es va enamorar d’aquella finca, de la que tant havia sentit a parlar però que mai havia trepitjat, i aquell estiu va nèixer aquest nou projecte que ja ha presentat la seva segona anyada: Traca i Mocador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa