VadeVi
Les intimitats de la Cooperativa de Marçà Falset
  • CA

La Cooperativa Falset Marçà amplia la seva oferta enoturística amb “Cooperativa experience”, una proposta de turisme actiu per gaudir del territori i viure en primera persona les divereses feines del camp. Una jornada de desconnexió en plena natura per gaudir de la cooperativa i la vida de pagès, explicada en primera persona per un dels seus socis.

La Cooperativa proposa amb aquesta nova activitat l’opció de conèixer una altra manera de viure i d’entendre el camp. I ho fan de la mà d’un dels socis pagesos, que coneixe bé el funcionament de la cooperativa i la feina que duen a terme els seus treballadors. Es tracta d’una jornada per gaudir del territori, copsar la vida a pagès, viure la feina al camp i entendre el perquè d’aquest paisatge i el fet cooperatiu.

“Cooperativa experience” arrenca amb la pujada a un dels miradors naturals del terme, des d’on es gaudeix d’una visió panoràmica del territori. Hi segueix una visita a finca, on s’expliquen les feines al camp i, en funció de la temporada, s’hi ofereix participar: esperonar, espollar, podar, veremar… apropar-se, ni que sigui només una estona, a l’esforç que hi ha al darrere de les vinyes i oliveres d’on surten els vins DO Montsant i l’oli DO Siurana. El recorregut es completa amb una visita a la cooperativa modernista de Falset, on es tastaran els vins que s’hi elaboren.

Amb aquesta nova activitat, la Cooperativa Falset Marçà segueix compromès amb l’enoturisme, amb un programa d’activitats que vol oferir al visitant un àmpli ventall de possibilitats per conèixer els valors de l’empresa, descobrir el territori que ens envolta i el treball que hi ha al darrere dels nostres vins i olis.

“Cooperativa experience” està pensada per a grups reduïts d’entre 4 i 8 persones. Està disponible primavera, estiu i tardor. Més informació al seu lloc web.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa