L’època de la recollida del raïm és un dels moments més esperats de l’any pel món del vi. Per aquest motiu, Celler Masroig pretén proporcionar una experiència real i directa amb les tasques desenvolupades durant el període de verema als seus visitants, ampliant i millorant la seva oferta enoturística.

Un any més, “Viu la verema” pretén ser una activitat divertida i enriquidora. La seva finalitat, més enllà de l’aprenentatge, és compartir les emocions de la recollida dels fruits que donaran lloc als vins del celler.

Enguany, per primer cop, qui participi en aquesta activitat podrà fer la feina de viticultor: conèixer i practicar la tècnica de veremar i acabar amb una visita a les instal·lacions centenàries del Celler Masroig i amb un tast de most i dels vins del celler.

L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema, setembre i octubre de 2015.

L’altra opció per tal de descobrir els orígens del vi des de l’aventura, és la ruta amb 4×4 per les vinyes del territori. Amb els cotxes tot terreny de Rutes Borrell, l’experiència enoturística s’inicia amb una panoràmica de paisatge de la comarca del Priorat, recorrent els seus camins, per acabar al Celler Masroig, on es podran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins DO Montsant.

L’activitat s’ofereix els diumenges durant el període de verema, setembre i octubre de 2015.

Més informació a cellermasroig.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa