VadeVi
Patrimoni i vins, al nou "tast en ruta" del celler Masroig

El celler Masroig està preparant una nova edició del “tast en ruta”, una proposta que combina la descoberta del seu patrimoni vitivinícola, històric i cultural i la degustació dels vins de la marca, tots ells emparats sota la DO Montsant. L’activitat tindrà lloc el proper dijous 18 d’agost a partir de les 18h de la tarda, coincidint amb l’inici de les festes majors del municipi.

La proposta enoturística, que organitzen conjuntament l’Ajuntament del Masroig i el propi celler, planteja un recorregut guiat per diverses localitzacions del celler. El recorregut històric farà parada als trulls subterranis de 1917, la nau de maceració carbònica i la nova nau de bótes. En cadascuna de les parades, es donaran a conèixer històries del passat, curiositats i alguns personatges que han escrit la història del celler i del poble del Masroig. Alhora, es realitzarà un tast de vi, que se servirà acompanyat d’una tapa. Les referències que es podran tastar són:

  • Pinyeres Blanc 2015
  • Les Sorts Jove 2015
  • Pinyeres Negre 2012
  • Les Sorts Vinyes Velles 2012
  • Mistela molt vella del Masroig

Per participar en l’activitat és imprescindible inscripció prèvia a través del correu electrònic aj.masroig@altanet.org, indicant nom, telèfon mòbil de contacte i nombre de places a reservar (les places per assistir a aquesta activitat són limitades). El preu de l’activitat és de 10€, que s’abonaran el mateix dia de l’activitat.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa