VadeVi
‘The Sun’ destaca l’Acústic Celler entre els indrets a visitar a la Costa Daurada
  • CA

El diari britànic ‘The Sun’ ha publicat un article per als turistes anglesos per explicar-los alguns dels atractius turístics de la Costa Daurada més enllà de Port Aventura. Entre excursions en catamarà i la possibilitat de nedar entre tonyines a l’Ametlla de Mar, les granges de musclos i també, és clar, els grans espais naturals de la zona, el rotatiu destaca la possibilitat de visitar l’Acústic Celler com a activitat prioritària pels amants del vi.

‘The Sun’ defineix el celler com “amagat de la civilització, a la vessant exhuberant d’un turó”. Allà, continua l’article, és on hi ha les disset hectàrees del celler, “plenes de vinyes assolellades i oliveres ancestrals que no són res menys que extraordinàries”. A més, destaca la qualitat dels vins del celler, tant el seus negres “rics” com els seus blancs “enèrgics” i els seus rosats “contundents”.

A més, parlant també de la zona més interior, destaca la presència de nombrosos cellers de la Carretera del Vi, que transita entre Sitges i Sant Martí Sarroca. De totes les possibilitats, el diari proposa l’activitat de l’agència Esportec, que per 75€ ofereix Segways per recórrer un paisatge ple de vinyes, espais verds, grans castells i la possibilitat d’aturar-se als cellers a fer un tast de vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa