VadeVi
El celler Masroig proposa viure la verema en directe
  • CA
Verema al Celler Masroig
Verema al Celler Masroig

!–akiadsense–>

L’inici de la campanya de verema ja ha arribat a les vinyes del Celler Masroig, i per això partir del 22 de setembre, posa en marxa una sèrie d’activitats enoturístiques on es podrà viure de primera mà la temporada més bonica i intensa del món vinícola.

Viu la verema

Es tracta de col·labora amb el celler amb la recol·lecció del raïm, juntament amb familiars o amics. Una experiència real , on el visitant viu en directe tots els moments principals de la verema. La visita inclou un recorregut fins a les vinyes, la interactuació amb els propis pagesos i l’aprenentatge i participació en la recollida del raïm, moment clau de l’elaboració del vi.

Després, ja a les instal·lacions del Celler es vaurè l’arribada del raïm i es farà una visita guiada per conèixer tot el procés. La visita finalitza amb una degustació de vins i most. L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre – octubre 2018).

Esmorzar entre vinyes

Aprofitant que és època d’estar entre ceps i raïms, Celler Masroig proposa gaudir d’un esmorzar entre vinyes. Una experiència a l’aire lliure on es paralrà de la verema, els vins, els sòls i el paisatge de la comarca del Priorat, mentre es degusta un esmorzar amb pa amb tomàquet i els embotits típics de la zona, acompanyat dels vins del Celler Masroig.

Al finalitzar, l’activitat es farà una visita guiada per les instal·lacions centenàries del Celler. L’activitat s’ofereix els diumenges durant el període de verema (setembre – octubre 2018).

Totes les activitats reuereixen reserva prèvisa que es pot fer a través del correu electrònic [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa