Falset Marçà

!--akiadsense-->

Encara no està a la venda però el vi singular de sirà de la Cooperativa Falset Marçà ja es pot reservar. Es tracta d’un vi que està envellint en bótes mentre el músic Lluís Capdevila compon el seu nou àlbum amb un piano de cua dins el mateix celler.

Les primeres anàlisis, segons l’enòloga de la Cooperativa, Marta Ferré “auguren un resultat excel·lent. El vi està molt més afinat, amb uns tanins més dolços i hi reconeixem una major complexitat aromàtica”. El vi seguirà evolucionant les properes setmanes al ritme i compàs del treball de Capdevila. A mitjans d’agost, es gravarà el disc que acompanyarà el vi que sortirà al mercat amb una edició molt limitada i que ja est pot reservar a través de la botiga online de la Cooperativa. Una de les peces d’aquest nou àlbum del músic de Falset es va poder sentir a la primera celebració popular en motiu del centenari del celler modernista, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell.

Lluis Capdevila component a la sala de bótes de la Cooperativa Falset-Marçà
Lluis Capdevila component a la sala de bótes de la Cooperativa Falset-Marçà !--akiadsense-->

Un acte en el que el president de la cooperativa, Ricard Rull, va posar en valor el treball que s’ha fet en l’últim segle, però especialment va voler destacar els reptes i l’aposta de futur de la Cooperativa, centrats en la sostenibilitat, l’estalvi i l’eficiència energètica i la innovació. Rull va citar el projecte de reutilització d’ampolles rewine, del qual en parlàvem a Vadevi en aquest reportatge, el Winesity de controls de fermentació del vi i altres iniciatives promogudes amb el VITEC d’estalvi i d’eficiència energètica.

Nou comentari

Comparteix