Núria Graham actua aquest divendres al Festival Terrer amb els vins de la DO Montsant
Núria Graham actua aquest divendres al Festival Terrer amb els vins de la DO Montsant | Wikipedia

!--akiadsense-->

El Festival Terrer arriba aquest divendres 25 d’octubre, el festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat i que aposta per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori. Enguany, com a conseqüència de la crisi sanitària, els concerts arriben en un format més petit, a espais a l’aire lliure i amb localitats numerades, però, sobretot, complint amb totes les mesures de seguretat que estableixen els protocols sanitaris per garantir als assistents un entorn segur.

A l’agenda d’aquesta quarta edició del festival, dues dates assenyalades pel que fa a la DO Montsant: 25 de setembre i 3 d’octubre, on els assistents podran gaudir dels concerts amb una barra de vins Montsant. Tant la DO Montsant com els cellers participats han volgut sumar-se a aquesta edició del festival per continuar donant suport a la cultura, especialment en un any tan complicat com aquest. Apostar pel manteniment dels esdeveniments culturals a la comarca és capital per a la DO Montsant, uns esdeveniments que són ja referent cultural i cita ineludible a les agendes del Priorat.

En aquesta quarta edició del Festival Terrer, els assistents podran gaudir dels vins de 17 cellers de la DO Montsant: Acústic Celler, Aubacs i Solans, Celler Anguera-Domènech, Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Gritelles, Celler Masroig, Celler Pascona, Celler Ronadelles, Cingles Blaus, Clos Maria, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Agrícola d’Ulldemolins, Cooperativa Falset Marçà i Orto Vins.

Aquest divendres 25 arrenca el festival a Cornudella de Montsant, al Mas de Sant Marcell, amb les actuacions de Súper Gegant i Núria Graham a les 19:30 i les 21h respectivament. I dissabte 3 d’octubre Escarteen Sisters i Guillem Roma.

Nou comentari

Comparteix