VadeVi
Els vins de la DO Montsant es mostren a Barcelona
  • CA
Denominació d'Origen Montsant

!--akiadsense-->

El proper dilluns 4 de desembre, la Denominació d’Origen Montsant presentarà els seus vins a Barcelona, en un showroom destinat al públic professional de la restauració i l’hostaleria, així com a prescriptors i premsa especialitzada. La jornada professional, que arrencarà a les 16h, tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya (Plaça de les Arts, 1), on poder gaudir de les més de 150 referències dels 35 cellers que participaran de l’acte.

Amb aquest showroom, la DO Montsant vol donar difusió a alguns dels projectes en què està treballant, com ara els treballs de zonificació, que han ajudat a establir 6 zones a través de diferents paràmetres com ara el clima, el paisatge o els sòls, i els estudis de caracterització de la garnatxa i la carinyena, les dues varietats més representatives del territori.

Tastos paral·lels durant la jornada

A més del showroom de vins, la DO Montsant organitzarà 3 tastos paral·lels conduïts per l’equip de la DO i pel VITEC (Parc Tecnològic del Vi de Falset), amb qui la DO Montsant hi treballa en els treballs de caracterització de les varietats autòctones. Els dos primers tastos tindran lloc a les 17h i les 18h, i estaran destinats a premsa especialitzada i prescriptors, així com a convidats de la DO Montsant.

A les 19h. tindrà lloc el tercer dels tastos, dirigit pel celler Vinyes Domènech, a on es presentarà el Teixar 2015, el primer vi de finca de la DO Montsant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa