VadeVi
Els 180 anys del Mercat de la Boqueria se celebren amb vins de la DO Penedès
  • CA
El mercat de la Boqueria fa 180 anys i ho celebra amb la DO Penedès

!--akiadsense-->

L’icònic Mercat de la Boqueria de Barcelona fa 180 anys aquest 2020 i ho celebra amb la DO Penedès. Per aquest aniversari s’ha preparat un ampli programa d’activitats dedicades a la gastronomia, l’alimentació i els productes de qualitat.

Dins del calendari d’actes que ha preparat l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria i l’Ajuntament de Barcelona, la DO Penedès hi serà present com a única denominació d’origen col·laboradora. Sota el nom de “180 anys alimentant Barcelona”, els vins i Clàssic Penedès de la denominació d’origen participaran en les activitats de cuina i conversa dirigides per experts del sector.

Aquesta col·laboració referma la relació entre un dels mercats més important de Barcelona i la DO Penedès. Una unió que va iniciar-se fa uns anys i que ha permès a totes dues parts compartir diferents accions i iniciatives.

Ampli programa per celebrar 180 anys

La Boqueria vol celebrar aquest 180 aniversari amb els seus clients, amb un ampli programa d’activitats que giren al voltant de tres eixos: l’alimentació, la gastronomia i el producte. El programa d’activitats està farcit de noms d’alt prestigi com els xefs Carme Ruscalleda, els Germans Torres, Nandu Jubany o el trio de cuiners del restaurant Disfrutar. També hi participaran gastrònoms com Toni Massanés i Núria Bàguena, escriptors com Carlos Zanón i Toni Iturbe, periodistes com Tana Collados i Òscar Broc, acadèmics com Manuel Guàrdia i influencers com Inés Butrón. Els vins de la DO Penedès maridaran un gran nombre d’aquests actes on es tractaran diferents tipus de cuines, ja sigui de diferents èpoques o zones geogràfiques, com productes del territori català.

Mobile Lunch a la Boqueria amb DO Penedès

Un dels primers actes de la celebració serà el Mobile Lunch al Mercat de la Boqueria. Abans de que s’iniciï l’edició 2020 del Mobile World Congress, els centenars de congressistes, empreses, patrocinadors i organitzadors d’aquest esdeveniment tecnològic amb gran prestigi internacional podran gaudir d’un dinar a la Boqueria amb productes de la gastronomia catalana amb vins i escumosos de la DO Penedès. Totes les activitats es poden consultar seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa