VadeVi
50 anys de la fundació Mas Albornà amb vins de la DO Penedès, embotits Mallart i Pitu Roca
  • CA
Maridatge Social Mas Albornà
Maridatge Social Mas Albornà | RR

!--akiadsense-->

Amb motiu del seu 50è aniversari, la Fundació Mas Albornà, entitat sense ànim de lucre dedicada a la integració sociolaboral de persones amb discapacitat i malaltia mental de la comarca de l’Alt Penedès, va organitzar un maridatge social on va presentar en societat la seva nova línia de negoci consistent en l’elaboració d’embotits. Aquest nou centre de treball ha estat possible després d’absorbir l’històric fabricant d’embotits Mallart de La Llacuna.

El maridatge, conduit pel sommelier i co-propietari del restaurant El Celler de Can Roca, Josep Roca, es va fer al restaurant el Mirador de les Caves d’Els Casots de Subirats. En una sala plena de gom a gom, els assistents que van fer un pagament solidari amb la Fundació de 30 euros, van poder tastar algunes de les especialitats d’embotits Mallart amb vins de la DO Penedès que en Pitu va triar expressament per l’ocasió: el Xarel·lo Pairal del celler Can Ràfols dels Caus, el Ratpenat del celler Credo, el Pardas Rosat de Sumoll del celler Pardas i el Pas Curtei del celler Alemany i Corrió.

Finalitzat el maridatge social, els assistents van poder gaudir d’una degustació de tota la gamma d’embotits Mallart, tan freds, com cuinats o formant part d’un rissotto acompanyats de vins i escumosos de la DO Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa