Les set denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre -DO Penedès, DO Tarragona, la DO Conca de Barberà la DOQ Priorat, la DO Montsant, la DO Terra Alta, i la DO Catalunya- s’uneixen un any més en la segona edició dels “Divendres DiVins”, una iniciativa que arrencava a finals de juny i que s’allargarà fins el 7 d’agost amb l’objectiu de posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i també un grup d’artistes de la plataforma Territoris Creatius.

La propera cita tindrà com a protagonistes els vins de la DO Penedès. Serà aquest divendres dia 10 de juliol en una jornada a la Ciutadella Ibèrica de Calafell, en la qual s’hi podrà gaudir de l’espectacle de gloses “Canta Vins” a càrrec d’Antoni Veciana i Els Glosadors del Camp.

Totes les actuacions de “Divendres DiVins” tenen una entrada de 5 euros. L’aforament d’aquests actes és limitat i es recomana reserva prèvia a les DO. També per aquest motiu es prega puntualitat perquè les visites al diversos espais patrimonials començaran a les 19.30h.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa