VadeVi
Albet i Noya convida a gaudir d’una jornada “Wine & Soul”
  • CA
Gaia: Wine & Soul, a Albet i Noya

!–akiadsense–>

El celler Albet i Noya organitza una jornada lúdico-esportiva pel proper diumenge 16 de juliol pel matí. Una nova activitat enoturística que pretén posar en valor els elements de la natura i l’entorn de pau que envolta el celler amb la realització d’activitats relacionades amb el benestar personal.

La jornada començarà a les 9.30h, amb l’arribada dels visitants a Can Vendrell de la Codina i l’explicació de com anirà la jornada. Tot seguit, s’iniciaran els tallers de Txi-kung i Low Pressure Fitness (Hipopressius). Seguidament, hi haurà una classe magistral de Zumba, on el ball i la diversió seran presents de principi a final.

Cada taller tindrà una durada aproximada d’uns 50 minuts i estaran dirigits per professionals especialitzats en cada una de les matèries.

Als voltants de les 13h, es podrà recuperar forces amb un aperitiu i degustació de vins i most de raïm al jardí de la finca.

Les activitats estan pensades per adults, però els més petits de la casa també podran gaudir de tallers infantils amb monitors durant tota la jornada on, per exemple, podran aprendre a fer batuts de fruita, practicar una mica de ioga i aprendre a jugar al mític “comecocos”.

Aquest és el programa complet de la jornada:

9.30h Arribada al celler i benvinguda als participants

10h a 13h Inici activitats GAIA – WINE & SOUL & tallers infantils

  • Taller Txi-kung per Natxo Macías

  • Taller Low Pressure Fitness (Hipopressius) per Regina Carbó

  • Taller Zumba per Marc Farré

  • Tallers infantils: ioga per nens / batuts de fruita saludables / jugem al “comecocos”

13h a 14h Aperitiu i degustació de vins i most de raïm.

14h Finalització de la jornada i obsequi per als visitants

El preu de l’activitat pels adults és de 20€/persona i gratuït pels nens (entre 3 i 13 anys). Com l’aforament de l’activitat és limitat, cal reserva prèvia enviant un correu a [email protected] o bé trucant al telèfon 938 994 812.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa