Aurora i Gregal de Juvé & Camps canvien d’imatge

Aquests vins tranquils del celler que es comercialitzen sota el nom de Propietat d’Espiells reneixen amb una estètica actualitzada

Aurora  Gregal de Propietat d'Espiells

Aurora Gregal de Propietat d’Espiells | Cedida

Aurora i Gregal d’Espiells, són dos dels vins de Propietat d’Espiells, la gamma sense bombolles de Juvé & Camps. Ara surten amb una imatge renovada.“Dos vins delicats i elegants, d’aires mediterranis, que expressen l’ànima del seu origen” asseguren des del celler.

Aurora d’Espiells és un rosat de pinot noir i xarel·lo i el Gregal, un cupatge de moscatell d’Alexandria i gewürztraminer que amb la seva estètica actualitzada volen ser l’estendard dels vins tranquils del celler. Procedents d’agricultura ecològica i fidels als principis de sostenibilitat, els vins Propietat d’Espiells s’elaboren en vinyes distribuïdes per les diverses finques de la família a la denominació d’origen. “L’aposta de Propietat d’Espiells resideix a la vinya”, apunta Meritxell Juvé. “Són vins fidels a l’essència del terroir de les nostres finques del Penedès i que recullen l’herència familiar viticultora”, afegeix. La verema es fa manual i la voluntat és que cadascun dels vins expressi “els seus perdurables valors i compromisos de sempre: rigor, exigència i visió”.

Nou comentari