VadeVi
Caminar, netejar la vinya i acabar amb concert és la nova proposta d’Albet i Noya
  • CA
Ploggins entre vinyes a Albet i Noya

!--akiadsense-->

Coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, Albet i Noya organitza pel diumenge 12 de maig, una ​caminada popular en format plogging per les vinyes de la finca Can Vendrell i un concert vermut amb el grup penedesenc Ramé.

El plogging és una modalitat esportiva sorgida a suècia i que consisteix en caminar o córrer al mateix temps que es recullen deixalles que es van trobant pel camí. És una conjunció entre j​ogging (córrer en anglès) i ​plocka upp (recollir en suec). L’acció coincideix també amb la segona edició de la ​Ultra Clean Marathon (del 4 a l’11 de maig), en la que Albet i Noya torna a col·laborar com a patrocinador.

Visita, caminada, vermut i vi

Albet i Noya oferirà el 12 de maig un complet programa adreçat a tots els públics. Així, a les 10:30h hi haurà una visita al celler per conèixer la història dels primers vins ecològics a Catalunya. Els més petits també tindran l’opció de visitar el celler amb joc de pistes i fer un taller de treballs manuals. El preu de la visita més la degustació de vins són 13€ i els infants de 3 a 12 anys, 6€)

A les 12 del migdia començarà la ​caminada/plogging per les vinyes d’Albet i Noya que serà guiada i permetrà conèixer de ben a prop els treballs de la vinya i observar el procés vegetatiu de les plantes, en plena brotació. L​a caminada té una distància aproximada de 2 km i és apte per a tota la família. I és una activitat gratuïta amb reserva prèvia a [email protected]​. Albet i Noya donarà guants i bosses a tots els participants.

Per acabar la jornada, a partir de les 13h hi haurà un concert vermut amb el grup Ramé, un quintet penedesenc que es mou entre temes de jazz, blues, funk o bossanova. L’entrada al concert és oberta a tothom i totalment gratuïta. Durant tot el matí hi haurà servei de ​wine bar​ on es podrà degustar l’àmplia gamma de vins del celler. També es podrà comprar vi a preus especials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa