VadeVi
La Carretera del Vi és la millor proposta enoturística segons l’ACPETUR
  • CA
Premi a La Carretera del Vi a la millor proposta enoturística

!--akiadsense-->

L’associació La Carretera del Vi ha rebut el premi AliBei de l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’Economia i Turisme (ACPETUR), com a Millor Proposta Enoturística. L’acte d’entrega s’ha fet durant el sopar de la 23a Nit del Turisme que ha acollit l’Hotel Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat. La presidenta de La Carretera del Vi, Mireia Tetas, ha estat l’encarregada de recollir aquest premi que suposa un nou reconeixement a l’associació que treballa en la potenciació de l’enoturisme a través d’una proposta respectuosa amb l’entorn i de qualitat.

La primera wine road de l’estat

La Carretera del Vi compleix aquest mes tres anys. Durant aquest temps, l’associació ha tirat endavant diferents propostes amb l’objectiu d’acostar la cultura vitivinícola, sempre adaptades a cada tipus de públic: des del general al més especialitzat. Una de les iniciatives més rellevants de La Carretera del Vi ha estat el seu passaport. En format físic o digital, permet als enoturistes visitar els 13 cellers de la wine road, gaudint de diversos avantatges i rebre una caixa de regal per la visita de 6 cellers o en finalitzar la ruta.

El projecte del carsharing és una altra de les singularitats que ofereix La Carretera del Vi. En l’aposta per les emissions 0 i un turisme sostenible, la wine road permet llogar un vehicle elèctric als enoturistes i visitar els 13 cellers de la ruta de manera respectuosa amb l’entorn. Aquesta iniciativa va fer que l’associació rebés el Premi d’Enoturisme de Catalunya 2017 en la categoria Experiències i Innovació, per part de la Direcció General de Turisme del Departament d’Empresa i Reconeixement de la Generalitat de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa