VadeVi
Els cellers de La Carretera del Vi venen conjuntament una selecció dels seus vins
  • CA
Els cellers de la Carretera del Vi proposen venen vi conjuntament
Els cellers de la Carretera del Vi proposen venen una selecció dels seus vins conjuntament

!--akiadsense-->

Els 13 cellers de La Carretera del Vi volen que els enoturistes i amants del vi gaudeixin dels vins de la wine road aquest Nadal. Amb aquest objectiu, han ideat una caixa-regal per fer arribar a casa una selecció de vins i escumosos de la ruta. Són caixes de 13 o 6 ampolles –una ampolla per cadascun dels cellers que formen la ruta– que poden adquirir-se a la botiga online de la pàgina web de la ruta que s’acaba d’estrenar. Aquesta selecció s’acompanya d’un passaport de La Carretera del Vi vàlid per a dues persones i que permet gaudir de tractament Premium i avantatges als 13 cellers i museus de la wine road. Aquesta acció vol fer arribar les singularitats i la personalitat de la ruta enoturística a totes les llars.

La selecció dels vins ha estat triada per mostrar la heterogeneïtat dels cellers de la ruta. Pel que fa als escumosos s’inclouen els caves Cuvée Especial Brut Natura Reserva 2017 de Rovellats, Heretat de Sant Genís Brut Nature de La Xarmada, Mastinell Brut Real de Cava & Mastinell, Trencadís Brut Nature de Torreblanca, i els Clàssic Penedès Colet Tradicional de Colet i La Graua de Mas Bertran. Pel que fa las vins blancs, s’hi troben el Còsmic de Parés Baltà, Finca Viladellops Xarel·lo XXX de Viladellops, Torre del Veguer Malvasia de Sitges de Torre del Veguer, Vinyarets de Família Torres i Llegat Llopis de l’Hospital de Sitges. Entre els negres s’hi troben el Chateldon Reserva de Pinord i el Roc Criança Negre 2017 de Puig Batet.

El preu per a la caixa de 13 ampolles serà de 129,5€ i la de 6 ampolles de 69€ i es podran comprar a la nova botiga online que s’acaba d’estrenar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa