VadeVi
Concert i contes per mirar a la Terrasseta Multicultural
  • CA

Aquest dissabte 2 d’agost, la Cava Guilera ofereix diverses activitats per a petits i grans durant la tarda en el marc d’activitats de la Terrasseta Multicultural de l’Associació Cultural Rimaires.

Les activitats comencen a mitja tarda amb:

Contes per mirar!

Amb els il·lustradors penedesencs Lluís Masachs i Nenén que faran una representació dels seus contes il·lustrats en directe i en gran format amb sorpreses visuals i plàstiques.
L’espectacle començarà a les 19h. i va dirigit a nens i nenes de totes les edats.
Durada aproximada: 1h.
Concert Roger Subirana XII
Presentació del seu 8è treball XII.
Música per a cinema, TV, Documentals, Videojocs i qualsevol tipus de projecte multimèdia és el que ens oferirà en concert Roger Subirana i companyia. Tot i que realitza concerts en directe, el propi Roger es considera més un compositor que un intèrpret. Ha composat una gran varietat d’estils: Des de música clàssica, jazz, new-age i celta, passant per la música electrònica, techno, drum’n bass, rock simfònic, etc. Les seves cançons són petites bandes sonores i en alguns temes la veu és utilitzada com a pur instrument, per aquest motiu, la lletra és fonètica i no vol dir res. Roger expressa, a través de la música, tot un ventall de sentiments experimentats en diferents etapes de la seva vida i és aquesta proximitat la que fa que la seva música connecti fàcilment amb l’ànima de la persona que l’escolta. Al llarg d’aquests anys ha tingut diversos reconeixements i premis: Guanyador dels Jamendo Awards (2011) com a millor artista de World Music i la nominació als Hollywood Music in Media Awards de Los Angeles el 2013.
En els seus concerts toca diversos instruments. Piano, sintetitzadors, teclats, flauta nativa americana, percussions, kalimba i dos instruments originals creats per ell mateix: “El Butáphono i el Tankophono”. A més en algunes ocasions realitza experiments musicals involucrant el públic en creacions musicals improvisades durant el mateix concert.
Roger Subirana: piano, sintetitzadors, butaphono, kalimba i flauta nativa americana.
Esther López: veus i efectes vocals.
Tots els espectacles Rimaires funcionen amb entrada lliure i taquilla invertida: quan s’acaba l’espectacle cadascú decideix què vol o pot pagar.

Cartell dels actes del mes d’agost a la Cava Aguilera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa