Aquest dilluns s’ha estrenat a Barcelona el CreaTast Penedès, l’acte que anualment organitza la DO Penedès coincidint amb la primavera per a presentar els seus vins de l’anyada.

L’esdeveniment, que serveix per a donar a conèixer les novetats entre el sector professional de la restauració, hosteleria, botiga especialitzada i premsa, s’ha presentat enguany sota un nou format i concepte, marcat sobretot pel canvi de nom: es deixa enrera el concepte Nous Penedès i es presenten sota el nom de CreaTast Penedès.

Les noves anyades s’han presentat enguany a dos ciutats: El 9 de maig es feia la presentació a Mas Marroch de Girona, i aquesta setmana, s’ha fet al Centre Cultural el Born de Barcelona. La presentació a la capital catalana ha estat, segons els organitzadors, tot un èxit tant pel que fa a la participació – es va comptar amb més d’un miler de persones-, com pel que fa a la qualitat i percepció dels cellers i els prop de 150 nous vins presentats que van poder ser tastats.

Els quaranta-dos cellers presents, com els professionals consultats van coincidir, com ja va succeir a CreaTast Girona, en valorar molt positivament l’esdeveniment. El director de la DO Penedès Francesc Olivella manifestava que “estem molt contents de la recepció que ha tingut l’esdeveniment, tant a nivell del sector profesional (distribució, restauració, botiguers, enòlegs, sommeliers…), com del públic en general. El públic visitant ha pogut gaudir de les novetats dels vins de la nostra DO en un entorn inmillorable”.

I és que una de les novetats d’aquesta edició també ha estat el d’acceptar l’accés a l’activitat a aficionats del sector vitivinícola, decisió que segons l’organització ha estat un encert per la bona resposta que han tingut en aquest aspecte. En tot cas, aquesta presentació ha posat el punt i final del CreaTast Penedès d’aquest 2016.

Cal destacar també que en aquesta edició la DO Penedès ha colaborat amb el formatge del Cadí i la Llonganissa de Vic.

Aquest és el llistat de cellers participants a l’esdeveniment barceloní:

  • 1+1=3 Joan Sardà
  • Albert i Noya Juvé & Camps
  • Àsina Sardà Lacrima Baccus
  • At Roca Llopart
  • Bodegues Ca N’Estella Loxarel
  • Bodegues Pinord Mas Bertran
  • Bodegas Torre del Veguer Mas Comtal
  • Can Bas Domini Vinícola Mas Rodó
  • Can Pascual de Gelida Miguel Torres /Jean Leon
  • Castell d’Age Mont-Marçal
  • Castellroig – Finca Sabaté i Coca Naveran
  • Celler Credo Oriol Rossell
  • Cellers Avgvstus Forvm Parató
  • Coma Romà – Josep Guilera Riambau Parés Baltà
  • Covides Pardas
  • Eudald Massana Noya Sumarroca
  • Ferré i Catasús Torelló
  • Giró Ribot Vallformosa – Domènech Vidal
  • Heretat Mas Tinell Viladellops
  • Jané Ventura Vilarnau

Més informació a dopenedes.cat.




Nou comentari