VadeVi
La DO Penedès crea la Pasarel·la Vinícola 2018
Showroom Penedès

!--akiadsense-->

Els CreaTast Penedès canvien de nom pel de Passarel·la Vinícola Penedès. Els cellers de la Denominació d’Origen Penedès presentaran als professionals del sector les seves novetats en vins i Clàssics Penedès a la Passarel·la Vinícola Penedès 2018, que se celebrarà el 5 de març a Girona i el 26 de març a Barcelona. En aquesta ocasió, la DO Penedès posa èmfasi en el prestigi i el glamour ">dels seus vins en un acte on es presentaran les darreres tendències i les novetats dels cellers que en formen part. Un total de 35 cellers a Girona i 40 a Barcelona donaran a conèixer de manera directa i personalitzada els seus vins a professionals del món de la restauració, l’hostaleria, les botigues especialitzades i a la premsa.

La Passarel·la Vinícola Penedès 2018 de Girona se celebrarà el 5 de març a Mas Marroch, l’espai per a esdeveniments del prestigiós restaurant Celler de Can Roca. Mas Marroch és una masia gòtica del segle XV situada a Vilablareix, als afores de Girona. En el cas de Barcelona, l’acte se celebrarà el 26 de març a la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes Reials, una localització que ja va acollir les edicions 2016 i 2017 del CreaTast. Durant l’acte, a part de conèixer les novetats víniques, també es podrà degustar diverses varietats gastronòmiques de IGPs del Penedès i catalanes

El canvi a Passarel·la Vinícola Penedès s’inclou en la nova estratègia de promoció i comunicació de la DO Penedès presentada a principis de mes. L’objectiu és presentar les singularitats i la personalitat dels vins Penedès, fent un símil amb la presentació de tendències de disseny. Un aparador on presentar les noves tendències que, segons el director de la DO Penedès, Francesc Olivella, “ens permeten reforçar el concepte de innovació i prestigi dels vins Penedès”

A la Passarel·la Vinícola Penedès 2018 hi participaran un total de 40 cellers, molts d’ells presents tant a Girona com a Barcelona: 1+1=3, Albet i Noya, Alsina & Sardà, AT Roca, Bodegues Pinord, Bolet – Vins Ecològics i Naturals, Can Bas Domini Vinícola, Can Descregut, Can Feixes, Castell de Pujades, Castellroig – Finca Sabaté i Coca, Castelo Vins, Cavas Hill, Celler Avgvtvs Forvm, Covides Vinyes – Cellers, Domènech.Vidal, Massana Noya, Finca Ca N’Estella, Gramona, Heretat Mas Tinell, Jané Ventura, Jean Leon, Joan Sardà, Juvé & Camps, Lacrima Baccus, Loxarel, Mas Bertran Viticultors, Mas Rodó, Montesquius, Mont-Marçal Vinícola, Nadal, Oliver Viticultors, Parató, Parés Baltà, Sumarroca, Torelló Llopart, Torre del Veguer, Torres, Varias i Viña Torreblanca.

Aquesta primera edició de la Passarel·la Vinícola Penedès 2018 comptarà amb la presència com a convidats d’Enoturisme Penedès i el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès. Com a col·laboradors hi seran la IGP Llonganissa de Vic, el formatge Cadí, l’oli de la DOP Terra Alta, DOP Siurana i DOP Les Garrigues, la IGP Pa de Pagès Català, Galetes Quely i Torner.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa