VadeVi
La DO Penedès i Qalidès mostraran el seus vins i el seu territori a 50 prescriptors
DO Penedès

!--akiadsense-->

La DO Penedès i l’Associació Qalidès organitzaran conjuntament una missió inversa convidant a una cinquantena de representants de restaurants amb estrelles Michelin, hotels i botigues especialitzades provinents de Catalunya i de diferents punts de l’estat espanyol, que juntament amb periodistes de mitjans especialitzats i generalistes, gaudiran durant els tres dies de l’Experiència Penedès per reforçar la convivència entre els productors i els prescriptors. Serà els dies 3, 4 i 5 de març de 2019.

Impulsar el coneixement del territori vinícola a través de la recuperació històrica de més de 2700 anys és l’objectiu d’aquesta missió inversa, i també aprendre de la seva viticultura antiga i de la recuperació de varietats ancestrals. Aquesta visita s’enfocarà en els vins de terrer. Des dels cellers participants es destacarà la zona de plantació, el seu sòl i clima, arrodonint l’experiència amb la degustació dels seus vins.

Durant els tres dies, es fusionaran amb els vins els aspectes culturals, paisatgístics i gastronòmics del territori per tal de fer-los coneixedors del potencial de la DO Penedès com una comarca que conté un important patrimoni monumental i arqueològic. L’Associació Qalidès i la DO Penedès, tenen l’objectiu comú d’establir l’esdeveniment vinícola com un referent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa