VadeVi
Les dones prenen el protagonisme a Albet i Noya
  • CA
Dona i vi

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Ser dona, ser ​amant del vi i tenir ​ganes de fer un matí d’enoturisme.​ Aquests són els tres requisits que es necessiten per poder visitar el celler Albet i Noya el proper diumenge 8 de març, dia de la dona treballadora.

El departament d’enoturisme del celler ha organitzat un matí d’activitats en que les dones seran protagonistes. Per començar, a les 10:30h, hi haurà una visita al celler a càrrec del personal femení d’Albet i Noya, entre elles enòloga Marga Torres, i un tast de vins protagonitzats per dones com ara La Curiosa,​​La Milana​o el​ Marina Rion.​

Seguidament, l’actiu ​Sandra Rivera protagonizarà un monòleg “eròtic” titulat ​Diumenge ​en el qual reinventa les tardes d’aquest dia de la setmana ara que s’ha quedat soltera i no pot fer els típics “plans de diumenge a la tarda per a parelletes”.

La jornada acabarà amb un c​oncert vermut a càrrec de la cantant gironina Aya Sima (​ex Pepper Pots) que omplirà el jardí del celler de funky, soul i blues, tot ben acompanyat amb els ​vins i escumosos ecològics d’Albet i Noya.

L’entrada a la jornada té un preu de 5 euros i es poden adquirir al següent ​enllaç. Des del celler es demana que cada participant porti una peça lila a la seva vestimenta. L’acte no està vetat als homes però sí que està pensat per ser una jornada entre amigues, mares, filles, cosines, companyes de feina, etc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa