Dona i vi

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Ser dona, ser ​amant del vi i tenir ​ganes de fer un matí d’enoturisme.​ Aquests són els tres requisits que es necessiten per poder visitar el celler Albet i Noya el proper diumenge 8 de març, dia de la dona treballadora.

El departament d’enoturisme del celler ha organitzat un matí d’activitats en que les dones seran protagonistes. Per començar, a les 10:30h, hi haurà una visita al celler a càrrec del personal femení d’Albet i Noya, entre elles enòloga Marga Torres, i un tast de vins protagonitzats per dones com ara La Curiosa,​​La Milana​o el​ Marina Rion.​

Seguidament, l’actiu ​Sandra Rivera protagonizarà un monòleg “eròtic” titulat ​Diumenge ​en el qual reinventa les tardes d’aquest dia de la setmana ara que s’ha quedat soltera i no pot fer els típics “plans de diumenge a la tarda per a parelletes”.

La jornada acabarà amb un c​oncert vermut a càrrec de la cantant gironina Aya Sima (​ex Pepper Pots) que omplirà el jardí del celler de funky, soul i blues, tot ben acompanyat amb els ​vins i escumosos ecològics d’Albet i Noya.

L’entrada a la jornada té un preu de 5 euros i es poden adquirir al següent ​enllaç. Des del celler es demana que cada participant porti una peça lila a la seva vestimenta. L’acte no està vetat als homes però sí que està pensat per ser una jornada entre amigues, mares, filles, cosines, companyes de feina, etc.

Nou comentari