VadeVi
El DJ John Jacobsen posa banda sonora als vins del Penedès
  • CA

De l’acord entre la Denominació d’Origen Penedès i el reconegut DJ John Jacobsen ha nascut el projecte Endinsa’t. Una nova proposta de l’entitat penedesenca que combina el paisatge, la música electrònica i el vi. Tot plegat, a partir d’un producte audiovisual enregistrat des del capdamunt de la torre del Castellot de Castellví de La Marca, on s’hi pot veure com DJ Jacobsen punxa música produïda per l’ocasió, que s’acompanya d’unes imatges aèries del castell i de les vinyes que hi ha als seus peus.

La gravació, realitzada per la productora vilafranquina La Fatxenda, es va dur a terme al capvespre, intentant generar “l’ambient idoni“, segons l’entitat, per gaudir d’una copa de vi Penedès mentre es gaudeix de la música i el vídeo.

Una aposta per acostar el vi Penedès als joves

El projecte Endinsa’t està pensat per esser conegut i consumit a través de les xarxes socials i plataformes audiovisuals. Amb iniciatives com aquesta, la DO Penedès busca acostar-se els joves, i donar a conèixer el mon del vi a través dels canals on hi són més presents.  Amb un estètica molt cuidada, música electrònica de gran qualitat i unes imatges molt dinàmiques i evocadores, la DO Penedès presenta un vídeo diferent i en un context molt aspiracional.

La DO Penedès ha editat dos vídeos, un “tràiler” per donar-lo a conèixer a les xarxes, i el vídeo complert d’un quart d’hora de duració, que es pot trobar a la seva web, i al canal de youtube de la denominació d’origen. Durant la sessió, es pot gaudir de 4 temes inèdits, produïts en solitari per Jacobsen o acompanyat d’altres productors de música electrònica: “Human Nature” (John Jacobsen & Gaty Lopez), “First Rebirth” (John Jacobsen & Anzwer), “Jaguar” (John Jacobsen) i “Are Am Eye” (John Jacobsen & Anzwer). Per la producció dels temes, Jacobsen s’ha inspirat en elements i valors històrics de la DO Penedès, així com les llums i les vistes a vol d’ocell que es poden veure durant l’audiovisual.

John Jacobsen, un DJ del Penedès de renom internacional

Juan Manuel Jacobsen Aran, John Jacobsen, és un productor i disc joquei internacional, nascut i resident a Vilafranca del Penedès, que ha desenvolupat una gran carrera musical com a DJ, produint remixes de grans artistes o produint música pròpia, com és el cas de la música que acompanya el projecte Endinsa’t.

Resident a la discoteca Pacha Ibiza entre el 2000 i 2019, John Jacobsen ha realitzat actuacions a ciutats de tot el món com Nova York, Moscou, Londres, Dubai, Manila o Santiago de Xile. Com a productor, ha treballat amb artistes com Shakira, Bob Marley, Alicia Keys o Nicky Minaj entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa