Els assistents descobreixen vins i caves catalans
L’estabiliment Vilafranquí Xerigots continua organitzant noves sessions de tast on hi combinen els seus dos principals negociats: vins i formatges. Noves propostes per als mesos d’abril i maig en les quals un enòleg o propietari de celler presentarà les característiques dels seus vins i es tastaran acompanyats de formatges.
El calendari d’activitats és el següent:
- 22 d’abril amb Torre del Veguer (DO Penedès): vins del Garraf, amb vinyes situades al Massís del Montgrós, procedents d’un celler amb una llarga història. Des de l’edat mitjana que s’hi elabora vi.
- 29 d’abril amb Parés Baltà (DO Penedès): El celler presenta noves anyades i explicaran el seu projecte de vins ecològics i biodinàmics.
- 6 de maig amb Sant Josep Wines (DO Terra Alta): una històrica cooperativa de la Terra Alta (Agrícola Sant Josep de Bot), que elabora vins premiats arreu.
- 13 de maig amb Alemany i Corrió (DO Penedès): Sessió protagonitzada per Irene Alemany i Laurent Corrió, enòlegs del Penedès, que es van llençar a elaborar vi al Penedès després d’estudiar plegats a la Borgonya.
- 20 de maig amb Terra de Marca (DO Penedès): Un nou celler de la DO Penedès que elabora uns vins amb xarel·lo molt particulars.
- 27 de maig amb Can Bas (DO Penedès): Can Bas és una finca històrica del Penedès, creuada per la Via Augusta i fins i tot amb una ermita romànica a l’interior.
Tots els maridatges comencen a les 19:30 i tenen una durada aproximada d’una hora. Les sessions són gratuïtes i les inscripcions es fan enviant un correu electrònic a [email protected]. L’aforament és limitat; cada persona es podrà inscriure a un màxim de 3 maridatges i només es reservarà un màxim de 2 places per cada correu electrònic.
?
Xerigots – formatges, vins i caves
Av. Tarragona, 3
08720 Vilafranca del Penedès
938902378