VadeVi
Aquarel·les vs fotografies de vinya a Cal Figarot a Vilafranca
  • CA

Aquest divendres va tenir lloc la inauguració de l’exposició “Els Colors de la Vinya” amb fotos de Maria Rosa Ferré i aquarel.les de Dolors Rovira, a Cal Figarot, la seu dels Castellers de Vilafranca a qui volem agraïr l’acollida i la seva col.laboració per fer-ho possible.

Maria Rosa Ferré, va néixer i viu a Vilafranca del Penedès. Sent passió per la fotografia des de petita, i des de fa 5 anys s’hi dedica intensament. És coaturoa del llibre Calidoscopi i també coautora de la primera edició de “postals del Penedès”. Bloguera i voluntària social, és una enamorada del Penedès i el seu paisatge i també del romànic català.

Dolors Rovira (Vilafranca, 1947), és mestra, narradora i escriptora de contes. Ha dibuixat les aquarel·les inspirada en les fotografies del llibre Calidoscopi de Maria Rosa Ferré, qui ha les fotografies i Isabel del Pilar Valero, els poemes.

A partir del dia 4 i fins el 26 de novembre, aquesta exposició es traslladarà a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa