VadeVi
Enoturisme Penedès canvia fotos de vi i música per entrades de concerts
Concerts al Penedès

!--akiadsense-->

Amb el bon temps, el Penedès i les seves vinyes s’omplen de música, de festivals, de concerts a l’aire lliure, dins de cellers, entre botes i en entorns singulars. Per aquest motiu, EnoturismePENEDÈS vol omplir les xarxes d’imatges que reflecteixin el vincle entre les vinyes i la música i ha convocat un concurs a Instagram amb la temàtica “Música al Penedès”.

Per participar-hi només cal fer-se una fotografia inspirada amb la temàtica “paisatge i música”, penjar-la a Instagram i etiquetar-la amb les etiquetes #festivalspenedes i #penedesexperience, fins el 30 de juny. Les millors fotografies obtindran una entrada per alguns dels festivals de l’estiu: el Festival de Música a les vinyes de Subirats, el Festival Instants de Cellers Carol Vallès i el Vinyasons Ametller Origen.

Amb la voluntat d’agrupar aquestes cites imprescindibles amb la música al Penedès, el web enoturismepenedes.cat ha publicat la guia definitiva per estar al corrents dels esdeveniments de l’estiu. Alhora, també hi ha la possibilitat de reservar entrades per alguns d’aquests concerts, com els del XVII Festival de Música a les vinyes o els del Festival Instants.

Per més detalls, els trobareu al perfil d’Instagram d’enoturismePENEDÈS, @enopenedes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa