Executius de tot el món brinden amb Loxarel al Mobile World Congress

El celler de Vilobí ha servit l’escumós Vintage Brut Nature Reserva en les recepcions de l’estand de la Mobile World Capital Barcelona

Destacades personalitats i personatges VIP que aquesta setmana i fins aquest dijous han visitaran el Mobile World Congress de Barcelona, han tingut l’ocasió de brindar amb un Clàssic Penedès de Loxarel.

El celler de Vilobí del Penedès ha estat escollit per servir l’escumós VintageBrut Nature Reserva en totes les recepcions oficials que s’han fet a l’estand de la fundació Mobile World Capital Barcelona.

Concretament han estat 10 recepcions des de dilluns i fins aquest dijous que han tingut com a protagonistes empreses com Digital Lab o Comunity Going Digital, així com una delegació d’empreses de l’estat de Califòrnia (EUA) i Acció, el departament de la Generalitat que es dedica a la internacionalització de negocis i que depèn de la conselleria d’Empresa i Coneixement.

Aquest dijous, l’últim dia de la fira de mòbils, en aquest mateix estand Loxarel servirà el seu escumós en la sessió M4Social de la Taula d’Entitats del Tercer Sector i a la qual està prevista l’assistència de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

El celler que dirigeixen Josep Mitjans i Teresa Nin ha escollit per a l’ocasió l’escumós Vintage, un Clàssic Penedès Brut NatureReserva elaborat amb les varietats Macabeu, Xarel·lo i Chardonnay i amb una criança mínima en ampolla de 28 mesos.

Comentaris

    Pere de Kaltruku 2 de Març de 2017 19:09
    Així es com es fà país; visca el Penedès.

Nou comentari