VadeVi
Fantosfreak, música a la fresca i conta-contes a la Cava Guilera
  • CA

Aquest cap de setmana d’agost, a la Cava Aguilera (Lavern Subirats) es farà una colla d’actes de la Terrasseta Multicultural Rimaires per passar una bona estona envoltats de la vinya.

El dissabte 9, a les 19h: Conta-contes i titelles “La parsimònia tranquil·la”

Narració de contes i titelles a càrrec de Tirabec.
Espectacle dirigit a nens de 3 a 11 anys.

Durada aproximada: 30 minuts.

La parsimònia tranquil·la, el conte de Michael Ende que ens explica amb humor com la perseverança i l’esforç ens poden ajudar a arribar allà on desitgem. Sinopsi: Tots els animals han estat convidats a la gran festa del Lleó, i es clar, la tortuga Parsimònia no pensa perdre’s-ho. El camí es difícil, a vegades la informació és errònia i s’ha de corregir la ruta, però amb paciència i autoconfiança no existeixen obstacles insalvables.
El dissabte 9, a les 20h: Música en directe amb NUT
Concert durant la posta de sol amb NUT mvm: Cançons que tothom coneix.
Durada aproximada: 2h
NUT va néixer l’1 de juliol de 2011, al costat del mar de Calella de Palafrugell, improvisant després d’un sopar. Després d’un parell d’experiments queda definida la línia a seguir: reinventar cada cançó a partir dels instruments i la personalitat de cada component, sense cap artifici. Després de tres anys, NUT mvm ha trobat la maduresa. I és el que ofereix en el seu espectacle: Cançons que tothom coneix, de diferents estils i èpoques, passades pel triple filtre dels components de NUT. Filosofia acústica amb mitjans moderns de so i llum. Components: Noelia Molino (veu i percussions de mà), Kim Molino (veu, teclat i guitarra), Carles Vidal (baix i cors).
De divendres a diumenge, 8-10 d’agost: Fantosfreak
Una sèrie de sessions de curtmetratges de temàtica fantàstica “freak” a l’aire lliure per amenitzar les nits més caloroses. Es faran tres sessions a tres espais diferents durant el cap de setmana:
-Divendres 8, a les 22h a l’Ateneu de Lavern
-Dissabte 9, a les 22h a la Terrasseta Multicultural Rimaires
-Diumenge 10, a les 20h a l’Ateneu de Sant Pau d’Ordal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa