VadeVi
Ferran Centelles reuneix online 200 persones del sector del vi de la DO Penedès
Ferran Centelles va ser la seva exposició en format virtual
Ferran Centelles va ser la seva exposició en format virtual

!--akiadsense-->

CaixaBank i elBullifoundation, en coordinació amb la DO Penedès, han reunit virtualment més de 200 empresaris del sector cellerer, hostaler i de la restauració a la xerrada “El sapiens del Vi: replantejament de l’statu quo” protagonitzada per en Ferran Centelles, sommelier de El Bulli.

Aquesta trobada, que no ha pogut ser presencial com en anteriors ocasions degut a la Covid-19, forma part del circuit Wine Tour. Un cicle de jornades formatives que CaixaBank i elBullifoundation estan desenvolupant per totes les denominacions de tot l’estat dirigides a analitzar i impulsar la indústria vinícola amb en Ferran Centelles. En aquesta ocasió l’esdeveniment s’ha realitzat en format digital a través de la plataforma CaixaBank Talks Live.

A la sessió també hi han participat la directora territorial de CaixaBank a Barcelona, Maria Alsina i el president de la DO Penedès, Joan Huguet.

El president de la DO Penedès, Joan Huguet ha manifestat la seva satisfacció per participar en un esdeveniment d’aquestes característiques i ha parlat de la situació actual del sector: “els cellers han passat situacions complicades però sempre han remuntat. En èpoques com l’actual cal apostar més que mai per productes de prestigi.”

Ferran Centelles ha apropat el coneixement d’elBullifoundation i les seves investigacions en el sector vinícola recollides al Sapiens del Vi als professionals del sector. El Sapiens del Vi és una obra que pretén, mitjançant una visió holística i completa, interconnectar tot el coneixement disponible al voltant del món del vi, des del cultiu del raïm fins a les reaccions fisiològiques que un comensal té en degustar un vi. La gran diferència entre aquesta obra i altres de la mateixa temàtica és que s’articula a partir del mètode Sapiens, un mètode d’estudi i plasmació de coneixements desenvolupat per l’equip d’elBullifoundation, que guia i fonamenta aquesta col.lecció. El Sapiens del Vi per a la restauració gastronòmica pretén respondre al què, al quan, al com, al per què i a l’on pel que fa a la relació del vi amb la restauració gastronòmica.

Els assistents, després d’haver tingut l’oportunitat d’endinsar-se en les experiències i coneixements d’en Ferran Centelles, han pogut traslladar totes les seves qüestions i inquietuds, que shan respost al final de la sessió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa