La Cava Guilera de Lavern-Subirats ofereix durant l’època de verema tres propostes per poder gaudir de la vinya i el seu entorn amb amics, companys i la família. Totes les propostes comencen amb la projecció del documental “Cavasfera. Una vida entre vinyes del Penedès” creat per Les Produccions del Puma "> i guanyador del premi FIC – CAT al Millor Documental 2013.">
A continuació, es passeja per la Vinya – Col·lecció i es tasten més de 25 varietats de raïm . La col·lecció de varietats a degustar són: malvasia de Sitges, samsó, trobat, garrut, picapoll, monestrell, salzenc, sumoi, verdiell, albana, brunet, merlot, sirà, xarel·lo, macabeu, parellada, moscatell romà, colló de gat, planta nova, petit verdot, garnatxa rosada, garnatxa negra, cabernet sauvignon, gewürztraminer, ull de llebre, 41B, Richter 110.
I a partir d’aquí l’experiència es diversifica: collir una mica de raïm, premsar-lo i tastar-ne el most. També es podrà escollir quin tipus de verema es prefereix fer: premsar el raïm amb una petita premsa manual o fer la verema a l’antiga , trepitjant els raïms amb els peus.
A continuació, una visita al petit celler familiar i proposta de tast de 3 caves de criança: Reserva i Gran Reserva, amb l’enòleg i viticultor de la casa, Pere Guilera, i la seva filla Marta.
Aquesta experiència es pot completar amb un passeig amb Burricleta Penedès (bicicleta elèctrica) des de Vilafranca del Penedès.

Activitat Verema +25 a la Cava Guilera de Lavern-Subirats. Foto: VADEVI">

Més informació de les activitats:">

Verema +25 a Cava Guilera: Nens a partir 5 anys: 5€ – Adults: 15€ / Durada: 2h – 2,5h
Verema +25 & Burricleta Penedès : A partir 40€ / Durada: Mig dia o dia sencer
Verema +25 i trepitjar raïm: Nens a partir 5 anys: 15€ – Adults: 36€ / Durada: 3h – 3,5h
EXPERIÈNCIA DISPONIBLE A PARTIR DE SETEMBRE FINS A MITJANS OCTUBRE.
Horaris: 2 sessions per dia, la de matí a partir de les 11.30h, i la de tarda a partir de les 16.30h.

Idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Més informació i reserves a: martaguilera@cavaguilera.com i tel. 93 899 30 85

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa