VadeVi
Els 13 cellers de La Carretera del Vi es preparen per la Festa de la Floració
  • CA

Després de l’èxit de la primera edició, celebrada a Torre del Veguer al maig del 2018, La Carretera del Vi organitza de nou la Festa de la Floració el proper 8 de juny. Una cita per a gaudir dels vins i caves més premium dels 13 cellers que formen la ruta, maridats amb una proposta gastronòmica de primer nivell, activitats enoturístiques i música en viu.

Seguint la premissa anunciada l’any passat de que la festa seria itinerant i que cada edició se celebraria en un celler diferent de la ruta, enguany el celler de la Família Torres a Pacs del Penedès acollirà l’acte i aprofitarà l’esdeveniment per a inaugurar una nou espai gastronòmic amb zona ajardinada enmig de la vinya, dissenyat per a oferir una experiència enoturística completa als visitants.

Des de dos quarts de set del vespre fins la una de la matinada, els assistents gaudiran d’una gran festa que donarà la benvinguda a una de les èpoques més especials del món vitivinícola: la floració de la vinya.

Una festa amb tots els cellers de La Carretera del Vi

El nou jardí i la vinya amb vistes a la muntanya de Montserrat situats al centre de visites de la Família Torres a Pacs del Penedès, seran el marc ideal per començar la Festa de la Floració tastant els vins i caves dels 13 cellers La Carretera del Vi. Els responsables dels cellers 13 cellers Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges, oferiran els seus vins i caves més premium i, a la vegada, donaran a conèixer les seves activitats enoturístiques.

Paral·lelament i com en la darrera edició, la festa acollirà activitats enoturístiques com visites al celler, passejades amb segway, photocall, beauty corner o zones de chill out per a gaudir d’una copa de vi en l’entorn primaveral típic del Penedès. L’entorn també estarà decorat per a l’ocasió i els assistents hauran de vestir una peça de roba blanca segons el dresscode de la festa.

Un gran sopar-còctel i una festa amb el vi com a protagonista

Quan caigui la nit s’iniciarà un gran sopar-còctel a càrrec de Mas Rabell -el restaurant que la Família Torres té a Sant Martí Sarroca-, que traslladarà tot el seu equip al centre de visites del celler de Pacs per oferir una proposta gastronòmica d’alt nivell que acompanyi els vins i caves del cellers de la wine road. Per a posar punt i final a l’acte, es donarà pas a una sessió del DJ John Jacobsen.

Les entrades per assistir a la segona edició de la Festa de la Floració poden adquirir-se als cellers de La Carretera del Vi o als portals EnoturismePenedès.cat i Time Out. El preu és de 60 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa