VadeVi
Flamenc mediterrani durant la posta de sol a les Caves Guilera
  • CA

Aquest dissabte 16 d’agost, la Terrasseta Multicultural Rimaires de la Cava Guilera oferirà a partir de les les 20h un concert durant la posta de sol a càrrec d’Agartha, especialitzat en flamenc mediterrani.
AGARTHA flamenc mediterrani neix d’un somni i es desperta en un mar, el Mediterrani, que ha banyat la cultura dels seus pobles durant el pas dels segles, generació rere generació, fins als nostres dies i fins a les nostres mans. Assistirem a un espectacle basat en un repertori propi i original, on cada so vesteix de gala el silenci i sedueix l’espectador amb la seva màgia ancestral. Cada músic elabora la seva poció sonora amb personalitat i el resultat és un elenc amb molt de caràcter: la intensitat del flamenc, la pulcritud dels arcs, l’harmonia de les cordes, el sabor dels seus vents, la delicadesa de la tabla, el caminar dels seus ritmes, la força del seu cante i la intimitat d’una veu sensual i femenina delectaran el públic i l’envoltaran d’una atmosfera càlida i poètica. Un projecte que uneix el nord i el sud, orient i occident. Música del cor, música amb ànima, música fresca i madura que s’inspira en la cultura mediterrània. Els seus ritmes i melodies d’arrel flamenca beuen en aquesta multiculturalitat singular; lletres en castellà, francès, català o àrab ens conduiran cap a un viatge ple de vida i de misteri.
La Terrasseta Multicultural Rimaires
Rimaires és un espai escènic a l’aire lliure que neix i flueix entre vinyes de cava i ceps.

Ri …mMm… aires de dansa, teatre, circ, música i cinema a la fresca. Ri …mMm… aires de postes de sol i peus descalços sobre l’herba fresqueta. Una terrasseta on relaxar-se i gaudir, tot prenent una copa entre amics. Obrim cada dissabte a partir de juny fins a mitjans de setembre.

Més informació a: cavaguilera.com

El grup de flamenc mediterrani Agartha Foto: VADEVI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa