VadeVi
Guanya amb Vadevi un vi i un Clàssic Penedès d’Albet i Noya
  • CA
Syrah Col·lecció i Brut 21 d'Albet i Noya el premi del sorteig  de Vadevi a Instagram
Syrah Col·lecció i Brut 21 d’Albet i Noya el premi del sorteig de Vadevi a Instagram

!--akiadsense-->

Vadevi ha iniciat aquest dilluns un sorteig al seu compte d’Instagram en el que el guanyador s’emportarà dues ampolles del celler de la DO Penedès, Albet i Noya.

Per participar només cal seguir els perfils d’Instagram de @vadevi i del celler @albetinoya, fer ‘m’agrada’ al post del sorteig i deixar un comentari amb una menció a dos usuaris més.

La persona que guanyi s’emportarà un ampolla de Brut 21, un Clàssic Penedès, els escumosos de la DO Penedès, guardonat amb un Premi Vinari d’Or al millor escumós reserva de Catalunya 2020 i una ampolla de Syrah Col·lecció que també va obtenir un Premi Vinari, en caquest cas de Plata en la categoria de Negres de Criança 2020.

El sorteig estarà obert fins divendres dia 18 de desembre a les 12h del migdia. D’entre tots els comentaris que compleixin amb els requisits de participació en sortirà el guanyador després de realitzar un sorteig aleatori amb #EasyPromos. El guanyador s’anunciarà en un comentari al post del concurs i es gestionarà via missatge privat per l’acceptació del premi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa