VadeVi
Holanda aplaudeix l’enoturisme del Penedès
  • CA

La fira va ser el 20 i 21 de febrer i per primer cop enoturismePENEDÈS hi ha estat present. La Fietz & Wandelbeurs d’Utrecht als Països Baixos és una de les fires més importants d’Europa especialitzada en senderisme i cicloturisme.

L’afluència de públic ha estat molt important durant tot el cap de setmana amb rècord d’assistents segons l’organització. I una forta presència d’empreses del sector, el que ha permès establir contactes amb agències de viatges i operadors turístics neerlandesos especialitzats.

El Penedès hi ha participat dins de l’estand de Catalunya i sota la marca “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona, promocionant l’oferta de senderisme i cicloturisme al Penedès a més del nou producte de Penedès 360º, que consisteix en tres rutes circulars a peu, amb slow bike i amb BTT, que permet el públic conèixer el territori.

El públic holandès ha valorat positivament aquesta proposta per la seva proximitat a Barcelona i perquè l’enoturisme, la gastronomia o dormir entre vinyes són uns grans còmplices de la practica de senderisme i cilcloturisme.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa