VadeVi
Inscripcions obertes pel concurs Tastavins de la DO Penedès
  • CA
Guanyadors de l'edició 2017 del concurs Tastavins Penedès

!–akiadsense–>

Les inscripcions per participar al Concurs Tastavins de vins de qualitat de la DO Penedès estan en marxa i fins al 9 de març es podran entregar les mostres al certamen, que ja arriba a la 52a edició. El concurs premia els millors vins de la Denominació d’Origen Penedès de l’any amb el tast a cegues dels millors sommeliers i experts del país.

Amb l’objectiu de reconèixer els millors vins de l’any, el jurat del 52è concurs estarà integrat per sommeliers i experts del país. Entre d’altres, comptarà amb la presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens, i amb els vicepresidents de l’entitat per cada demarcació: Vicky Ibáñez (Barcelona), Javier Campo (Tarragona), Jordi Martínez (Lleida) i Natàlia Roig (Girona). També participarà com a jurat la periodista Eva Vicens, directora dels premis Vinari.

Aquest equip serà l’encarregat de fer un tast a cegues amb tots els vins participants, i 19 d’abril es lliuraran els premis als millors vins de qualitat de la DO en un acte al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. S’atorgaran fins a cinc guardons (medalles d’or, plata i bronze i dos diplomes) als millors vins blancs de xarel·lo, vins blancs de cupatge, blancs de barrica, rosats, negres d’anyades 2014 i 2015, negres de llarga criança i Clàssic Penedès. Al concurs hi poden participar tots els vins embotellats que tinguin el celler inscrit al Registre de Cellers de Criança de la Denominació d’Origen Penedès.

Els cellers guanyadors podran etiquetar els vins premiats amb les medalles adhesives del concurs i protagonitzaran les activitats de promoció i tastos que l’Acadèmia Tastavins del Penedès realitza en altres poblacions fora de la comarca, així com també el Consell Regulador de la DO Penedès utilitzarà els vins guardonats en els seus actes oficials i de promoció. Les bases del concurs es poden consultar des de les webs de la DO Penedes(www.dopenedes.cat) i de l’Acadèmia Tastavins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa