VadeVi
Jean Leon evoca Ronald Reagan en una proposta nadalenca
  • CA

Jean Leon Gran Reserva 1975, el vi amb què Ronald Reagan va brindar el dia de la seva investidura fa 35 anys és el protagonista d’una proposta de regal per aquest Nadal.

Durant la seva carrera d’actor de Hollywood, el candidat republicà a la Casa Blanca, Ronald Reagan, va forjar una molt bona amistat amb Jean Leon, amb qui sovint feia broma sobre les conviccions polítiques de cadascú. Reagan estava segur que el seu amic mai el votaria.

Es diu que Jean Leon, desconcertat, va assegurar que l’amistat anava més enllà de la política i que, per suposat, arribat el moment, el seu vot seria pel seu bon amic. Impressionat per la seva lleialtat, Reagan va prometre que el seu vi estaria present el dia de la seva investidura i així va ser.

El 20 de gener de 1981, els assistents a la cerimònia d’investidura del 40è President dels Estats Units a la Casa Blanca van poder brindar amb Jean Leon Gran Reserva 1975.

Ara, en el 35è aniversari de la investidura de Reagan, i com a homenatge a aquella data tan important per a tots dos, surt al mercat un estoig exclusiu, que conté una rèplica del menú original que es va servir en l’acte d’investidura i la històrica anyada 1975 d’aquest Gran Reserva, el primer cabernet sauvignon que es va elaborar a Espanya i que, amb els anys, segons el celler, ha continuat evolucionant de manera òptima i presenta una qualitat excepcional.

En la mateixa línia amb un disseny d’inspiració retro vintage, també surt a la venda un estoig maleta, del que només s’han produït 500 unitats, conté els tres emblemàtics Vins de Finca de Jean Leon: Vinya Le Havre Cabernet Sauvingnon Reserva, Vinya Palau Merlot i Vinya Gigi Chardonnay.

De cartró rígid, amb acabats en pell, l’estoig ret homenatge al caràcter aventurer, somiador i atrevit de Jean Leon que, amb només 19 anys, ho va deixar tot enrere i va emprendre un llarg viatge als Estats Units, portant només una petita maleta amb algunes pertinences. Una decisió arriscada que li canviaria la vida. Va ser l’inici d’un somni que va concloure amb una gama de vins que representen aquesta apassionant història.

Trobareu més informació aquí. http://shop.clubtorres.com/es/catalogsearch/result/index/?cat=86&q=jean+leon

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa