Argila 2012 de Mas Bertran

!--akiadsense-->

El celler de Sant Martí Sarroca Mas Bertran ha tret al mercat l’Argila 2012, un clàssic Penedès fruit d’una collita excepcional a causa d’una primavera més càlida del que és habitual, precedida d’una tardor també càlida amb precipitacions irregulars i un hivern sec. L’estiu també va ser sec i va portar rendiments baixos i bona sanitat.

L’Argila 2012 és un dels clàssics Penedès més emblemàtics de Mas Bertran. És un escumós de llarga criança, elaborat 100% amb raïm de la varietat xarel·lo provinent de vinyes velles, i des del mateix celler asseguren que és ideal per acompanyar plats de la cuina tradicional catalana (arròs, paella, marisc, canelons, i guisats de carns blanques).

L’Argila 2012 va obtenir la medalla d’or al Premis de l’Acadèmia Tastavins de la DO Penedès 2017; la medalla d’or als Decanter World Wine Awards 2017; la medalla de bronze als Premis Vinari 2017. I, a més de les tres estrelles Premium Wines de Prowine 2014, també té 90 punts a la Guia Peñín 2017 i 9,61 punts a la Guia de Vins de Catalunya 2019.

Comparteix

Icona de pantalla completa