VadeVi
Més de 40 cellers de la DO Penedès que venen vi a distància, en un sol web
  • CA
La DO Penedès recull en el seu web totes els seus cellers que venen a distància
La DO Penedès recull en el seu web totes els seus cellers que venen a distància | DO Penedès

!–akiadsense–>

La web de la DO Penedès ha incorporat l’opció de venda online per a tots aquells cellers de la denominació d’origen que ho sol·licitin. Aquesta iniciativa que va començar quan es va decretar l’estat d’alarma, ja acull a més de 40 cellers.La web de la DO Penedès recull en el seu apartat “Cellers” l’opció d’accedir directament a la botiga online de cada un d’ells o al contacte en el cas de fer-se venda directe per altres mitjans com whatsapp o email. Amb aquesta acció, la DO Penedès posa a disposició dels seus cellers, totes les seves eines per a impulsar el consum de vins Penedès i sumar esforços en la reactivació de vendes tocades per la crisi de la Covid19.

“Amb la situació actual ens hem vist obligats a canviar alguns dels camins comunicatius i de promoció, però seguim amb l’objectiu de donar a conèixer l’alt nivell dels vins que s’elaboren al Penedès”, ha destacat el director de la DO Penedès, Francesc Olivella. Des de la DO Penedès anuncien que s’adaptaran a les condicions que vagi marcant el desenvolupament del desconfinament.

Tot i això, i com s’ha fet en els últims anys, la DO Penedès té previst també realitzar accions promocionals a botigues especialitzades, un cop les mesures del desconfinament siguin més flexibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa