VadeVi
La música pren Jean Leon a peu de vinya durant el mes de setembre
  • CA
Jean Leon ofereix concerts a peu de vinya
Jean Leon ofereix concerts a peu de vinya | Cedida

!--akiadsense-->

El celler Jean Leon proposa gaudir del vi i la natura durant el mes de setembre, oferint música en directe a peu de vinya, al cor del Penedès. La terrassa del seu Wine Bar es converteix així en l’escenari d’un cicle de concerts on gaudir del paisatge del Penedès tot degustant els vins Jean Leon i una selecció d’aperitius elaborats amb productes de proximitat.

Els concerts van a càrrec dels artistes Nil Colomer, DJ Delapierre, Eva i Barbarito, Set de Rumba, Alba Villanova, Trifasicambgel i Escarteen Sisters i se celebren els divendres i dissabtes al vespre, a les 19 hores. L’accés és gratuït. A banda del cicle de concerts, els amants del vi també poden gaudir d’una copa de vi en qualsevol altre moment, ja que el Wine Bar obre cada dia a les 12 del migdia fins a les 18h de dilluns a dijous i fins a les 21h els divendres. Els dissabtes obre de 12h a 14:30h i de 18:30h a 21:30h, mentre que els diumenges ho fa només en horari de matí.

Pel que fa a les experiències enoturístiques i gastronòmiques, que es desenvolupen en compliment dels protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries, Jean Leon posa l’accent durant aquest mes de setembre en les activitats a l’aire lliure. L’època de verema és un bon moment per gaudir de les vinyes del Penedès, ja sigui amb un passeig amb bicicleta, patinet elèctric, segway o marxa nòrdica. La nova experiència ‘Entre Copes’ permet descobrir la fascinant història de Jean Leon a través de la visita al celler i les vinyes i un tast a l’aire lliure dels 4 vins de finca: Jean Leon Vinya La Scala Cabernet Sauvignon Gran Reserva, Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva, Jean Leon Vinya Palau Merlot i Jean Leon Vinya Gigi Chardonnay.

Com a activitat gastronòmica, Jean Leon proposa el taller de paelles, una experiència perquè els visitants aprenguin a elaborar aquest plat típic mediterrani per gaudir-lo en companyia, a més de diferents experiències culinàries elaborades per xefs locals amb productes de proximitat.

El celler Jean Leon se suma a la proposta d’Enoturisme Penedès i ofereix al personal sanitari una visita gratuïta com a mostra d’agraïment per haver estat en primera línia durant la pandèmia. Per reservar una visita o experiència, cal enviar un correu electrònic a [email protected] o trucar al 93 817 76 90.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa