!--akiadsense-->

La DO Penedès ha preparat la primera edició de La Nit dels Clàssics, una festa de final d’estiu que tindrà lloc el 29 de setembre als jardins del celler Albet i Noya. Els assistents gaudiran d’un sopar còctel mentre descobreixen de primera mà lels Clàssics Penedès de set cellers de la DO. L’acte estarà acompanyat pel jazz, blues i soul del grup musical Keys of Soul. La festa, destinada tant a públic general com especialitzat, serà la primera que es fa únicament amb productes Clàssic Penedès

Una nit dedicada a les bombolles d’alta gamma

La vetllada començarà a les set del vespre. Serà llavors quan els set cellers elaboradors de Clàssic Penedès que participen en La Nit dels Clàssics (AT Roca, Albet i Noya, Colet, Mas Bertran, Loxarel, Castell de Pujades i Montpicolis), presentaran les seves últimes elaboracions i els seus productes més premium. En format mostra, es podran tastar diferents Clàssics Penedès i conèixer les seves singularitats i processos d’elaboració, a partir de les explicacions dels propis elaboradors.

La festa continuarà amb un sopar-còctel a la fresca als jardins del celler. Serà llavors quan els Clàssics Penedès s’acompanyaran de propostes gastronòmiques com gambes, pernil ibèric, coca de foie, canalons d’ànec, makis,… La música també serà present a la vetllada, amb l’actuació del grup Keys of Soul.

El preu de la vetllada serà de 40 € per persona. Per fomentar la presència d’assistents de Barcelona, es disposarà un servei d’autobús especial d’anada i tornada des de Plaça Espanya. En aquest cas el preu total s’incrementarà en 5€. Les entrades poden adquirir-se a través de la plataforma Time Out.

Clàssic Penedès, l’escumós de la DO Penedès

El Clàssics Penedès són vins escumosos que es caracteritzen per tres elements: la seva producció es limita exclusivament al territori de la DO Penedès, potenciant per sobre de tot les varietats ancestrals i pròpies del territori; són 100% ecològics, utilitzant mètodes tradicionals de conreu i tècniques que garanteixen el respecte del medi ambient; l’alta qualitat d’aquests vins escumosos, fa que tinguin una criança mínima de 15 mesos al celler.

Nou comentari

Comparteix