Neix la Nit del Clàssics Penedès

La DO Penedès celebra una gran festa de final d’estiu per gaudir dels seus vins escumosos d’alta qualitat el proper 29 de setembre

La DO Penedès ha preparat la primera edició de La Nit dels Clàssics, una festa de final d’estiu que tindrà lloc el 29 de setembre als jardins del celler Albet i Noya. Els assistents gaudiran d’un sopar còctel mentre descobreixen de primera mà lels Clàssics Penedès de set cellers de la DO. L’acte estarà acompanyat pel jazz, blues i soul del grup musical Keys of Soul. La festa, destinada tant a públic general com especialitzat, serà la primera que es fa únicament amb productes Clàssic Penedès

Una nit dedicada a les bombolles d’alta gamma

La vetllada començarà a les set del vespre. Serà llavors quan els set cellers elaboradors de Clàssic Penedès que participen en La Nit dels Clàssics (AT Roca, Albet i Noya, Colet, Mas Bertran, Loxarel, Castell de Pujades i Montpicolis), presentaran les seves últimes elaboracions i els seus productes més premium. En format mostra, es podran tastar diferents Clàssics Penedès i conèixer les seves singularitats i processos d’elaboració, a partir de les explicacions dels propis elaboradors.

La festa continuarà amb un sopar-còctel a la fresca als jardins del celler. Serà llavors quan els Clàssics Penedès s’acompanyaran de propostes gastronòmiques com gambes, pernil ibèric, coca de foie, canalons d’ànec, makis,… La música també serà present a la vetllada, amb l’actuació del grup Keys of Soul.

El preu de la vetllada serà de 40 € per persona. Per fomentar la presència d’assistents de Barcelona, es disposarà un servei d’autobús especial d’anada i tornada des de Plaça Espanya. En aquest cas el preu total s’incrementarà en 5€. Les entrades poden adquirir-se a través de la plataforma Time Out.

Clàssic Penedès, l’escumós de la DO Penedès

El Clàssics Penedès són vins escumosos que es caracteritzen per tres elements: la seva producció es limita exclusivament al territori de la DO Penedès, potenciant per sobre de tot les varietats ancestrals i pròpies del territori; són 100% ecològics, utilitzant mètodes tradicionals de conreu i tècniques que garanteixen el respecte del medi ambient; l’alta qualitat d’aquests vins escumosos, fa que tinguin una criança mínima de 15 mesos al celler.

Nou comentari