VadeVi
Neixen els premis ‘Reconeixement DO Penedès’
  • CA
La passarel·la Penedès torna a Girona i Barcelona
La passarel·la Penedès torna a Girona i Barcelona

!--akiadsense-->

Els vins DO Penedès es presenten a Girona i Barcelona on també es lliuraran els premis de la primera edició dels ‘Reconeixement DO Penedès’ que premiaran la trajectòria de professionals del sector.

El showroom professional Passarel·la Vinícola Penedès 2020 es farà a Girona el 9 de març i a Barcelona el 23 de març. Per tercer any consecutiu, aquesta denominació d’origen escull Girona i Barcelona com a ciutats on celebrar una nova edició d’aquest esdeveniment. Una gran trobada professional on tastar les últimes novetats dels seus cellers. El 9 de març, el Mas Marroch del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca, acollirà el showroom a Girona i, posteriorment el 23 de març, la Sala Marqués de Comillas de les Drassanes serà l’escenari de l’esdeveniment a Barcelona. Enguany hi participaran 44 cellers de la DO Penedès en tots dos actes que donaran a conèixer les darreres tendències en vins davant d’un públic especialitzat format per professionals del món de la restauració, l’hostaleria, botigues especialitzades i premsa.

La novetat d’aquest any i en el marc de la passarel·la barcelonina, es farà la primera edició dels premis Reconeixement DO Penedès a la carrera professional d’un celler o empresari vitivinícola del Penedès. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès vol fer un reconeixement anual i l’acte d’entrega es farà a les 19h del 23 de març a les Drassanes de Barcelona.

Fins a 44 cellers presentaran les seves novetats, dos més que l’any passat

En aquesta edició hi participaran 44 cellers en tots dos showrooms -dos més que en l’edició passada en el cas de Girona-: Albet i Noya, Alsina & Sardà, Aymar, Bodega Miquel Jané, AT Roca, Bodegues Ca N’Estella, Bodegues Pinord, Bolet, Can Bas Domini Vinícola, Can Descregut, Can Feixes, Can Marlès, Castellroig-Finca Sabaté i Coca, Celler Credo, Celler Eudald Massana Noya, Celler MontPicolis, Celler Avgvstvs Forvm, Colet, Covides, Domènech.Vidal, Emendis, Família Torres, Finca Viladellops, Giró del Gorner, Gramona, Jané Ventura, Jean Leon, Joan Segura Pujadas, Juvé & Camps, Lacrima Baccus, Llopart, Loxarel, Mas Bertran, Mas Rodó, MontRubí, Miquel Pons, MontRubí, Nadal, Naveran, Oliver Viticultors, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Plana d’en Jan, Sumarroca, Torelló, Torre del Veguer, U MES U i Varias.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa