VadeVi
Mas de la Torrevella és el nou vi de Torelló en homenatge a la masia més antiga de la família
La Masia Torrevella de Torelló Viticultors
La Masia Torrevella de Torelló Viticultors | xx

!--akiadsense-->

Torelló Viticultors treu un nou vi al mercat. Una petita producció de vi blanc, elaborat amb chardonnay que vols retre homenatge a la masia més antiga de la família. Des del Mas de la Torrevella, situat en un turó de la Finca Can Martí, a Gelida, al peu de les Muntanyes d’Ordal, es contempla la zona vitivinícola del Penedès. Avui dia, aquest mas és la seu agrícola del celler de Torelló Viticultors. De les seves vinyes neix ara un nou vi.

El document més antic que es posseeix de la història de la família Torelló, datat a 17 de juny de 1395, fa referència precisament a quan el Senyor de Gelida va establir una emfiteusi – cens- sobre el Mas de Torrevella – actual ubicació de la Finca Can Martí i de les seves masies- a favor de l’avantpassat familiar per línia directa, en Jaume Miquel. Així se cita en el centenari document: li cedia amb “totes les seves cases, edificis, camps, vinyes, terres, boscos, horts, honors i altres possessions que són del Mas o que li pertanyeran en un futur, siguin les que siguin”.

Mas de la Torrevella de Torelló Viticultors

!--akiadsense-->

El vi Mas de la Torrevella s’elabora seguint els compromisos de Torelló: vinyes pròpies, cultiu ecològic, verema manual i vinificació a la propietat. Aquests principis defineixen tots els seus vins, acollits a la DO Penedès i escumosos, sota marca de qualitat Corpinnat.

Nou comentari

Comparteix