VadeVi
‘Penedès 360 Challenge’: una nova experiència al voltant de l’esport i del vi
  • CA
Penedès 360 Challenge
Penedès 360 Challenge | Enoturisme Penedès

!–akiadsense–>

‘Penedès 360 Challenge’, aquesta és la nova experiència que acaba de néixer al voltant de l’esport i del vi. El cap de setmana del 27 al 29 de setembre, el Penedès es convertirà en l’epicentre nacional de l’esport amb la celebració d’un esdeveniment que reunirà ciclistes, corredors, empreses de servei turístic, d’esport i d’enologia: la Penedès 360 Challenge (P360C). Amb l’objectiu de córrer i pedalar entre les vinyes, passar per indrets desconeguts i descobrir cellers del territori de la DO Penedès, el club La Nova Fita ha organitzat una original iniciativa que dinamitzarà el territori implicant municipis, empreses i esportistes. Segons s’explica en un comunicat, “la vinya i la verema, les portadores, els cups i el vi són part de l’ADN del Penedès” i és precisament al voltant “d’aquest món apassionant que es va crear la Penedès 360, un seguit de rutes que permeten recórrer aquest paradís de vinyes sota la influència del sol i del Mediterrani”.

Ara, la nova Penedès 360 Challenge té l’objectiu de reunir en un cap de setmana esportistes, visitants i amics al voltant del vi i de la ruta Penedès 360. El lloc triat per a aquesta primer edició és el Pla del Penedès. I durant tres dies hi haurà iniciatives relacionades amb les activitats locals, així com diferents curses de bici i córrer amb distàncies i dificultats per a tots els públics. Divendres 27 de setembre, a la zona de recollida de dorsals i bossa del corredor, es podran ja visitar els diferents estands que donaran a conèixer les activitats diverses que es desenvolupen al territori: amb mostres i tast de productes, així com interessants xerrades i projeccions. Dissabte serà el dia del running. Hi haurà quatre curses: la Marató del Vi, de 42 km, la Mitja d’Ull de Llebre, de 21 km, i la Popular del Xarel·lo, de 10 km. A més a més, la canalla podrà divertir-se amb la Corre-xic. Igualment es podrà seguir gaudint de les diferents activitats que proposaran empresaris, elaboradors i entitats.

Diumenge serà el dia dels ciclistes. La Pedals del Vi, una sortida gràvel no competitiva per camins, pistes i carreteres secundàries, la cursa de BTT, Pedals de Verema, de 40 km, i la Pedals de Most, una pedalada popular perquè la gaudeixin petits i grans. En finalitzar les activitats diàries tindrà lloc l’entrega de premis corresponents. Les inscripcions s’obriran al març a: http://penedes360challenge.com/ca/.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa