VadeVi
Per viure la verema de prop i per a tots els públics

El mes de setembre és temporada alta per l’enoturisme al Penedès, ja que és época de verema. Els visitants volen veure les tasques a la vinya, viure el procés d’elaboració de vins i caves i experimentar en primera persona tot el que envolta l’època més important de l’any en terra vitivinícola.

Per aquest motiu, enoturismePENEDÈS ha recollit totes les propostes enoturístiques per viure la verema al Penedès durant tot el setembre, on hi destaquen la possibilitat de tastar el raïm directament del cep i veure la seva maduració, collir raïm i fer un bon esmorzar de pagès, o l’activitat estrella, trepitjar el raïm amb els peus i reproduir una verema a l’antiga.

També es poden trobar propostes més singulars, com una verema nocturna a la llum de la lluna, projecció de cinema al celler i ball o reviure una verema de 1887, amb passeig amb carro de cavalls inclòs.

Totes les activitats, que es poden reservar a www.enoturismepenedes.cat, es duen a terme durant el mes de setembre i són totalment aptes per a fer amb nens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa