VadeVi
‘Primavera de vins Penedès’, per gaudir del vi davant del mar
  • CA
Xalet de nin

!–akiadsense–>

L’emblemàtic edifici Xalet del Nin de Vilanova i la Geltrú, acollirà la primera edició del Primavera de Vins Penedès“>, el proper 19 de maig. Es tracta d’un nou esdeveniment organitzat per la DO Penedès on els vins Penedès maridaran amb un sopar a la vora del mar. Amb l’objectiu de donar a conèixer i gaudir dels vins de la DO Penedès en un entorn molt especial, la cita estarà acompanyada de música en viu i l’actuació dels Castellers de Vilafranca.

Un marc de luxe per degustar

Després d’un període de reformes, l’icònic Xalet del Nin, situat al final del passeig de Ribes Roges, i amb un espectacular jardí sobre el mar, reobre les seves portes al públic. Primavera de Vins Penedès“> serà la primera ocasió on es podran veure les obres de millora i de restauració que s’han fet a l’edifici.

La vetllada s’iniciarà a les 19h amb un showroom“> dels cellers participants, on els assistents a l’acte podran tastar l’amplia gamma de vins de la DO Penedès. Una bona ocasió per a descobrir les propostes vinícoles de la mà dels seus elaboradors, en un espai íntim i singular. Durant l’acte, també s’hi podrà degustar la proposta gastronòmica de Catering Sensacions, acompanyada de la música en directe.

Aquest maridatge vínic, gastronòmic i festiu, es complementarà amb l’actuació dels Castellers de Vilafranca a les 20h. La participació de la colla s’inclou dins de l’acord de col·laboració que la DO Penedès va signar amb els Verds l’any passat.

Activitat integrada en el programa d’actes del Temps de Vi

Amb aquesta nova activitat prèvia a la fira Temps de Vi, la DO Penedès canvia el seu format de participació dins la mostra que se celebrarà el primer cap de setmana de juny a Vilanova.

El preu de l’entrada de Primavera de Vins Penedès“> és de 40 euros i es pot adquirir a través de la web de Time Out. Per als assistents de Barcelona, l’organització dona la possibilitat d’arribar-hi amb autobús, amb un cost afegit de 5 euros més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa