VadeVi
El glamour i l’exclusivitat tornen a la Primavera de Vins Penedès
  • CA
Torna la Primavera de Vins Penedès, al Xalet de nin de Vilanova i la Geltrú
Torna la Primavera de Vins Penedès, al Xalet del Nin de Vilanova i la Geltrú

!--akiadsense-->

L’emblemàtic edifici Xalet del Nin, a la platja de Vilanova i la Geltrú, acollirà la segona edició de la Primavera de Vins Penedès. Serà el proper 18 de maig i es podran tastar vins de 16 celler, 5 més que en l’any anterior.

En total seran més de 60 referències en un sopar Premium en un entorn espectacular. La segona edició d’aquest esdeveniment vinícola organitzat per la DO Penedès, donarà el tret de sortida a les activitats de Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú. L’objectiu de la Primavera de Vins és donar a conèixer la gran qualitat i diversitat dels vins de la DO Penedès maridats amb un sopar amb vistes al mar. La vetllada comptarà amb l’actuació dels Castellers de Vilafranca, i acabarà amb una sessió de música a càrrec de la @DJMarianbcn.

L’acte s’iniciarà a les 7 del vespre. Els jardins del Xalet del Nin, un balcó al Mediterrani, acolliran un showroom on els assistents hi podran tastar una diversa gamma de vins i de la DO Penedès.

En la segona edició de la Primavera de Vins Penedès hi participaran 16 cellers: Albet i Noya, Bodegues Ca N’Estella, Bodegues Pinord, Bolet, Can Bas Domini Vinícola, Castell d’Age, Castell de Pujades, Celler Eudald Massana Noya, Domènech.Vidal, Família Torres, Jané Ventura, Jean Leon, Lacrima Baccus, Naveran, Oriol Rossell i Sumarroca. Els vins i Clàssic Penedès es maridaran amb les propostes gastronòmiques de Catering Sensacions amb el foie, la tòfona o el salmó com a protagonistes.

Tret de sortida de Temps de Vi

Primavera de Vins Penedès serà l’acte d’obertura del programa d’activitats de la fira vinícola Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc el 7, 8 i 9 de juny. El preu de l’entrada de l’esdeveniment és de 40€ i es podrà adquirir a la web de Time Out.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa