Sexe i vi

!--akiadsense-->

Arrenca la segona edició del Certamen de relats eròtics on el vi o clàssics Penedès adquireixen tot el protagonisme. Davant l’èxit assolit a la primera convocatòria, El Penedès vol consolidar-se com a referent de l’erotisme, el vi i la literatura, continuant amb una temàtica associada a l’oferta vitivinícola penedesenca.

És una proposta de la fundació Futura Local amb el patrocini de la DO Penedès, d’Euroselecció i Tastavins, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Consell Comarcal i l’Incavi .

Per continuar donant a conèixer la zona vitivinícola del Penedès i la seva forma peculiar d’elaboració de vins i clàssics Penedès les bases incorporen elements a tenir en compte en els relats com poden ser vocabulari del mon vitivinícola, varietats del Penedès o cellers de la DO Penedès. Enguany, el lliurament dels premis es farà el 29 de juny de 2018, i en un celler emblemàtic dins de la DO Penedès.

El jurat del Certamen està format per professionals del món vinícola o literari i repeteixen com al concurs del 2017: Joan Bruna, Sebastià Bennasar, Pilar Blasco, Susana Aluja, Lluís Delgado, Ramon Nadal, Ruth Troyano i Anna Vicens.

Les obres podran presentar-se des de la publicació d’aquestes bases fins a les 24h. del dia 30 d’abril de 2018 com a data i hora límits. Les bases es poden trobar a les webs de Futura Local i de la DO Penedès.

Com l’any passat es donarà l’opció als participants a visitar alguns cellers per inspirar-se i els primer premi serà de 500 euros, una dotzena de copes Riedel i un lot de 12 vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa