VadeVi
Albet i Noya organitza la Setmana Rosa per lluitar contra el càncer de mama
  • CA
Setmana del càncer de mama a Albet i Noya

!--akiadsense-->

El celler de Sant Pau d’Ordal torna a dedicar el mes d’octubre a la lluita contra el càncer de Mama. Del 12 al 21 d’octubre, part dels beneficis obtinguts de les visites i vendes a la botiga del celler aniran destinats al grup Àgata (Associació catalana de dones afectades de càncer de mama).

És el quart any que Albet i Noya col·labora amb el Grup Àgata i lluita així contra aquesta malaltia que afecta, cada any, a més de 4500 noves dones a Catalunya. El 19 d’octubre se celebra el Dia Internacional contra el càncer de mama.

Durant la Setmana Rosa el vi rosat Curiosa i l’escumós Brut Efecte pinot noir seran també els grans protagonistes ja que s’oferiran degustacions gratuïtes a tots els visitants del celler. Serà una bona oportunitat per tastar la Curiosa 2018 que acaba de sortir al mercat just aquesta mateixa setmana. Un fet excepcional provocat, en part, per la forta demanda i el gran moment que estan vivint els rosats arreu del món.

La curiosa és un rosat elaborat amb pinot noir i sirà que des del mateix celler expliquen que ‘té unes marcades aromes de fruita vermella, balsàmics i caramels de grosella. És ideal per fer a copes o maridar amb plats lleugers com amanides, pasta o pizzes no molt contundents”.

L’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama (Grup Àgata) que rebrà una part dels benefeicis de la Setmana Rosa, va néixer el 1995 de la necessitat d’agrupar les dones afectades de càncer de mama i els seus familiars. Els seus objectius són informar i donar suport a les pacients, oferir eines de rehabilitació durant els tractaments i promoure un estil de vida saludable.

Albet i Noya, pioner en el cultiu ecològic, va començar la seva aventura fa 40 anys, essent el primer elaborador de vi ecològic a tot l’estat. Actualment disposa de més de 80 hectàrees de vinya ecològica i produeix aproximadament un milió d’ampolles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa